Bilhandlare Stockholm – tips och råd 

Kan man verkligen lita på en bilhandlare i Stockholm? Få yrkesmän har så dåligt rykte som just bilhandlare, men stämmer verkligen ryktet överens med verkligheten? Vi skulle säga att det definitivt handlar om en felaktig bild. Visst, det finns oseriösa aktörer på marknaden, men lejonparten är skickliga, ärliga och erbjuder dig som kund bra affärer – oavsett om du ska köpa eller sälja din bil. 

Här nedan tänkte vi rada upp några tips och råd kring bilaffärer, bilhandlare i Stockholm och om vad man ska tänka på i samband med att man väljer en sådan – enligt följande: 

  • Sälj din bil till en bilhandlare? En stor fördel med att sälja bilen till en bilhandlare i Stockholm är att du får pengarna direkt i näven – och att du även kan använda din bil som inbyte för en ny bil som finns tillgänglig. Minustecknet här är att du kan få ett lägre pris än om du säljer privat. Väljer du det senare så får du dock också vara beredd att jobba hårt och vara beredd att vänta länge innan rätt köpare uppenbarar sig. Gällande priset hos en bilhandlare i Stockholm så är det marknadsmässigt och baserat på en noggrann värdering av din bil. Påslaget är givet sett till att det handlar om en affärsverksamhet. 
  • Köpa bil hos en bilhandlare? Här skulle vi definitivt säga att du tjänar på att välja en bilhandlare framför ett privat alternativ. Kan du inte extremt mycket om bilar så tar du alltid en risk vid ett köp av en annan privatperson. Dessutom kan hotfulla situationer uppstå. En bilhandlare säljer noggrant kontrollerade bilar som både är besiktigade och servade innan försäljningen. Det är säkrare och smidigare. 
  • Välj rätt bilhandlare i Stockholm. Oavsett om du ska köpa eller sälja en bil och vill göra detta via en bilhandlare så bör du kolla upp vissa saker innan. Hur länge har verksamheten funnits, vilka omdömen har man från kunderna och hur ser exempelvis värderingen av din bil ut (om du ska sälja). Kolla upp vilka som finns tillgängliga och jämför alltid! 
Publicerat den
Kategoriserat som Bil