Intensivkurs för körkort i Stockholm

Det behöver inte ta lång tid för dig att få ditt körkort. Med en individanpassad intensivkurs får du det som behövs för att klara uppkörningen i Stockholm.

På en centralt belägen trafikskola i Stockholm vet man att en del nästan är klara för uppkörning när de kommer till skolan. Många har redan varit ute i trafiken med moped eller bara haft ett stort intresse för bilkörning. Då kan det vara svårt att komma in som nybörjare, man vill bara få det gjort. Då kan det passa med en intensivkurs.

En intensivkurs i Stockholm vänder sig till alla som vill satsa mycket under kort tid för att fylla kraven för körkort. Har du redan kört mycket med en privat handledare kan du beställa en testlektion med en av trafikskolans handledare för att få en uppfattning om hur många lektioner du kan behöva komplettera med. De flesta behöver 20-40 lektioner men det är inget krav. Målet är att bli en säker och trygg förare i trafiken.

En intensivkurs i Stockholm med den teori och praktik du behöver

Om du vill få en bra start med ditt körkort är det en fördel om du redan läst in den teoretiska delen. Teoriboken, övningar och tester på nätet gör att du kan förbereda dig hemma och de två obligatoriska riskkurserna ingår i din intensivkurs på skolan.

På skolan kan du också öva körteknik i simulatorer som komplettering till de körlektioner du har med din handledare. Din handledare kommer också att säga till när det är dags att köra upp. Du kan läsa vidare om intensivkurs här: intensivkursstockholm.com