Körjournal med underlag för skatteverket

Nu finns det en fantastisk app som har full koll på hur mycket du kör privat och i tjänsten, ger körjournal och underlag till skatteverket, hanterar trängselskatt och koldioxidutsläpp.

Integrerad teknik gör det möjligt att få otroligt mycket information sammanställd. Internet of Things är teknologi när den är som bäst, och vi har stor nytta av den. Du kan till exempel ha din körjournal i appen, där du registrerar om resan är privat eller i tjänsten, och sedan sköter appen resten. Du får till och med körjournal för skatteverket, och du behöver inte längre fylla i en mängd blanketter och reseräkningar varje månad. Appen hjälper löneavdelningen genom denna smarta teknik.

Körjournal utan bekymmer

Det gamla systemet med att fylla i reseräkningar för hand upplevs som krångligt och tidsödande, både för den som skriver dem och för ekonomiavdelningen som ska räkna ihop dem. Det är noga att man separerar hur mycket man kör privat och i tjänsten, hur mycket reseersättning man har rätt till och får utbetald och att man deklarerar rätt. En app som enkelt kan sammanställa rapporter elektroniskt gör att man slipper bekymmer med körjournal för skatteverket, för det blir rätt direkt.

Din körjournal-app är ännu intelligentare än så. Den håller dessutom reda på hur mycket koldioxid bilen släpper ut, så att du har rätt underlag i enlighet med myndigheternas krav på begränsning av CO2-utsläpp. Appen kan också hantera ärenden när det gäller trängselskatt, och den håller automatiskt reda på var du har kört och vad som ska redovisas.