Behöver du lackera om bilen i Eskilstuna?

Kanske är det inte bara avsaknaden av färg utan även minnet av hur man körde på den där betonggrisen som skaver. Att lackera om bilen i Eskilstuna kan göra att de tråkiga minnena skingras.

Agneta och Magnus hade varit på shoppingtur till Ullared när det hände. Magnus lade i ettan istället för backen och innan någon hann reagera hade de kört på betonggrisen som stod framför. De inspekterade skadorna som turligt nog inte var särskilt iögonfallande.

Tiden gick och det blev inte av att de lämnade in bilen på billackeringen i Eskilstuna. Men varje gång han såg skadan skämdes han och blev irriterad. Det gjorde inte saken bättre att Agneta inte kunde låta bli att reta honom för att han varit så klantig.

Billackering i Eskilstuna gjorde ett kanonjobb

Efter en jobbresa till Stockholm rullade tåget in på perrongen och Magnus kunde, redan innan han steg av, se Lena sitta i bilen och vänta på parkeringen. När han närmade sig bilen såg han det direkt. Bilens front var blank och utan blessyrer. Han hann knappt sätta sig i bilen innan han slog armarna om sin fru. Det var nästan så att det kom en liten tår av tacksamhet men han höll emot. 

Hon berättade att hon planerat och bokat tiden för att lackera om bilen i Eskilstuna för några veckor sedan. Aldrig hade han varit så tacksam och lycklig över att just hon var den han valt för så många år sedan. Nästa gång var det hennes tur att bli överraskad.