Bilverkstad i Märsta levererade

Ibland är man bara på rätt tid vid rätt plats. Det kan innebära att bilen börjar krångla precis när man ska passera en bilverkstad som ligger i Märsta.

Det hade varit en lång dag och Marit var på väg hem från ett kundbesök. Det var precis tiden mellan ljus och mörker där gatljusen ännu inte hunnit tändas. Det hade regnat och asfalten var blank där vattnet låg som en spegel. Plötsligt rusade något litet över vägen och Marit blev så rädd att hon tvärbromsade.

Hon tryckte i alla fall på bromsen men ingenting hände. Bilen bara fortsatte. Hon hade ingen aning om att det var halt. Märkligt, det var felt tid på året för det. Vad det nu var som sprungit över hade klarat sig, Hon försökte bromsa igen utan resultat. Då insåg hon att det inte var halt, det var fel på bromsarna.

Bilverkstad med bra service

Hon visste att det låg en bilverkstad i Märsta bara några hundra meter fram så hon körde långsamt och svängde av. Givetvis skulle hon få lämna bilen och be maken komma och hämta. Men av någon anledning lovade bilreparatör att se vad som var fel. Kanske hon såg sårbar och bortkommen ut i sina höga klackar och sin strikta dress. Hon fick till och med en kopp kaffe medan hon väntade.

Efter en kort stund kom han och sa att bilen var klar. När han såg hennes förvånade min sa han bara att bromsvätskan behövde fyllas på och att hon borde se efter den så att det inte var något läckage någonstans.