Vägen till nytt liv går via bilskrot i Trollhättan

Hos en bilskrot i Trollhättan får en gammal bil nytt liv. Därefter är det bara att bestämma vad du ska göra härnäst. Cykel, elbil eller raggarfest i baksätet?

Raggare på västkusten vet precis hur en gammal bil ska få nytt liv. Några wunderbaums, nya däck och polerade fälgar kan till och med en gammal V70 bli ett riktigt vrålåk. Men för alla andra finns det nog bara ett sätt att låta en rishög återfödas: att köra den till en bilskrot i Trollhättan.

Där kommer bilen att monteras ned, och återvinnas i största möjliga mån. På dagens moderna bilskrotar går inga onödiga bildelar till spillo. Inte heller spillolja eller andra vätskor som finns i din bil får rinna ut i miljön utan att tas omhand. Miljömedvetenheten är stor på bilskrotar idag.

Ingen spilld olja på bilskrot i Trollhättan

Så gråt inte över spilld olja, när du styr kosan mot en bilskrot i Trollhättan. Det kommer alltså inte spillas någon. Inte heller kommer din bil stå och rosta sönder på bilskrotens gård. I dag är alla bilskrotar mycket effektiva anläggningar, där tiden liksom bildelarna är dyrbara. Du kan räkna med att din gamla bil kommer få nytt liv inom kort.

Och du själv kan också börja ett nytt liv. Kanske som cyklist, om du vill undvika höga bensinräkningar. Eller så kanske du vill satsa på en miljövänlig elbil? Om du tröttnat på att alls framföra fordon, kan du kanske ta plats i baksätet när raggen går runt Trollhättan.

Publicerat den
Kategoriserat som Bilskrot