Skaffa en egen laddstation i Stockholm

Det blir fler och fler elbilar som kör omkring på vägarna i Stockholm. Därför kan det vara smidigt att du som företag, BRF eller privatperson har en laddstation så att du själv kan ladda bilen.

Elbilarna har med åren blivit mer och mer vanliga, istället för bilar som är drivna av diesel eller bensin. Men det är bilar som kräver lite annorlunda åtgärder när det gäller att fylla på sitt drivmedel. I början var det ett stort problem därför att det fanns få stationer där det gick att ladda bilarna. Men numera finns det gott om möjligheter att ladda bilarna, även om det i vissa fall kan vara långt ifrån där du bor eller arbetar. Därför finns det idag möjlighet att skaffa en egen laddstation i Stockholm, där du bor eller på annat sätt vistas. Ett enkelt sätt att ladda bilen under tiden som den ändå står still medan du sover, jobbar eller handlar.

Laddstation för jobb eller boende

Genom att köpa in egna laddstationer för din personal, dina besökare eller dig själv, får du ett enkelt och smidigt sätt att ladda din och andras bilar. Men som företag kan det också vara ett mervärde som faktiskt lockar kunder. Om kunderna har elbilar så kan det vara en laddstation som är skillnaden som gör att de åker och handlar hos dig istället för hos en konkurrent. Det kan därför vara en mycket väl värd investering som betalar sig många gånger om för ditt företag.

Publicerat den
Kategoriserat som Bil